Tuesday, May 16, 2006

LEVEL 2 - Red Light District

Jeden z klíčů, které se špatně hledají, je v tomto levelu v baru ve skříňce pod úrovní pultu. A ještě něco, nezapomeňte si zahrát kulečník, pobavit se s děvčaty nebo si zavolat. Cestu ze záchodků do pornokabin si zkrátíte prostřelením stěny.

EPIZODA 1
LEVEL 3 - Death Row
Pod elektrickým křeslem, ve kterém začínáte, je první tajná místnost tohoto levelu, dostanete se tam tak, že v kontrolní kabině zmáčknete tlačítko u okna. Druhou a třetí tajnou místnost najdete ve svatyni, jedna je u stropu a druhá přímo za oltářem. Do první se dostanete tak, že se postavíte ke stěně u vchodu čelem k oltáři a vystřelíte na tlačítko u stropu, do druhé se dostanete vymlácením skla vedle oltáře. Nachází se zde jedna z mála věcí, která mě opravdu pobavila.
Jednu tajnou místnost najdete ve vězení za postelí. Další dvě v malých místnůstkách po obou stranách mapy. Sedmé tajné místo je až nad vchodem do místnosti s ponorkou. Nejdříve vyskočíte na ochoz s děly a pak na plechovou nástavbu. Osmé je mezi nádvořím a koridorem, deváté u reaktoru v ponorce (stěna proti exitu je otevírací) a poslední na ochozu před "stroji".