Friday, November 11, 2005

...

5 - Nad točitým chodníkem si všimněte tmavého výklenku ve zdi. Před ním je výstupek s tlačítkem a světlo. Vyskočte na zábradlí a odtud na světlo. Přejděte na výstupek s tlačítkem (občas při přechodu spadnete, ale skákání je obtížné). Na stěně uvidíte zapuštěné schody vedoucí k výklenku. Skočte na nejnižší z nich a pak nahoru do výklenku. Uvnitř je megahealth.
6 - Na konci točitého chodníku jsou dveře a vpravo za sloupem je skafandr. Seberte ho a přeskočte zábradlí do slizu. Plavte do dveří. Na konci tunelu uvidíte na hladině čtvercový otvor. Jím se vynořte. Jste na plošině, kde je žluté brnění a teleport, který výs odnese do výklenku nad dveřmi za mostem.
E1M2: Castle of the Damned
1 - Na začátku uvidíte most přes vodu. Skočte do vody vpravo od mostu a vystřelte na světlejší obdélník v pravé zdi. Otevře se vstup do tunelu na jehož konci je krabice nábojů.
2 - V hale s mostem ve tvaru U a žlutým brněním skočte dolů do vody a jděte k rudému symbolu na zdi. Ve stěně se otevře vstup k lékárničce, bedně hřebíků a teleportu.