Tuesday, November 15, 2005

1 - Na začátku

se otočte doprava a skočte do vody. Vpravo uvidíte vstup do jeskyně kde je megahealth a krabice hřebíků.
2 - Od začátku: přes most a doprava, dojdete do místnosti kde je v levém rohu na balkónku obr. Skočte na zábradlí a dále na stěnu která místnost rozděluje. Z ní pak skočte na balkónek. Je tam krabice raket a žluté brnění.
3 - V místnosti kde je most tvaru Y jděte doprava. Dostanete se do haly se sloupem uprostřed. Zajděte pod lampu na sloupu a vyskočte. Ve zdi za sloupem se otevře přístup ke žlutému brnění.
4 - V místnosti kde je na zemi stín ve tvaru Q vstupte do teleportu zezadu od stěny. Najdete tam Quad damage.
5 - Poté co spadnete dírou za dveřmi otevíranými zlatým klíčem, otočte se zády k teleportu a střelte do stěny s pootočenou strukturou. Je tam modré brnění a teleport nahoru.
E1M6: The Door to Chthon
1 - Projděte chodbou ve které je pod podlahou viditelná láva na konec (dveřmi). Vpravo na stěně uvidíte obrys dveří. Dojděte k nim, otočte se doleva a nahoru. Uvidíte tam rudý symbol "Q". Střelte do něj a dveře se otevřou. Projděte jimi a výtah vás vyveze nahoru na ventilační šachty tvaru U. Pod spodní stranou tohoto U uvidíte strop místnosti pod vámi. Na něj skočte - najdete tam Quad damage.
2 - Poté co projdete chodbou ve které se na vás řítí stěna s trny se do této chodby vraťte a u vchodu počkejte, až stěna přejede kolem. Za ní je teleport k super nailgunu a krabici hřebíků. Také můžete skočit do výklenku po straně, kde je megahealth.
3 - V místnosti s jezerem lávy u strany a sloupem uprostřed stiskněte tlačítko ve tvaru Q na stěně za sloupem. Tím se na sloupu odkryje rudý symbol. Střelte do něj a schody vedoucí ke dveřím vlevo sjedou dolů. Najdete tam krabici raket.
4 - Počkejte na místě #3 dokud schody nevyjedou nahoru. Odkryje se vám cesta k teleportu. Poté co jím projdete octnete se na plošině a naproti najdete megahealth.
E1M7 The House of Chthon
Jak zabít Chthona - Lze mu ublížit jen jedním způsobem - blesky. V horním patře místnosti jsou v podlaze zapuštěna tři tlačítka. Levé a pravé spouštějí elektrody, střední zapíná elektrický výboj. Je potřeba vždy spustit obě elektrody a pak zapnout výboj - opakovat dokud toho nebude mít dost.