Sunday, November 27, 2005

The Realm of Black Magic

1 - Za ústím prvního ze tří tunelů je blikající chodba. V ní je přibližně v polovině v jednom rohu otvor, kterým lze propadnout. Teleport vás odtud odnese na plošinu kde je quad damage. Když odtud skočíte na římsu na stěně, dostanete se po ní do výklenku s raketami.
2 - Za ústím druhého ze tří tunelů vejdete po schodech dolů k dalšímu vstupu do tunelu. Když půjdete rovně a do vody, najdete pod vodou vstup do tajné místnosti.
3 - V místnosti která je tvořena ochozem nad jakýmsi trychtýřem s vodou na dně přejděte po ochozu naproti vstupu. Na trámu nahoře uvidíte rudý symbol do kterého střelte. Otevřou se tajné dveře.
4 - Před teleportem který slouží k opuštění mapy je v podlaze prohlubeň. Střelíte-li do ní, otevře se vstup do místnosti s jiným teleporterem. Skočte dolů tak, abyste nespadli hned do teleporteru.
E3M6 - Chambers of Torment
1 - Po sebrání stříbrného klíče se nad vámi otevře strop. Na něm uvidíte rudý symbol. Střelte do něj a otevře se vám přístup ke žlutému brnění a quad damage.
2 - Za dveřmi na stříbrný klíč dojdete do místností se čtyřmi sloupy, ze které vede výtah. Na stropě nad ním je rudý symbol Q. Když do něj střelíte, otevře se vám přístup do prostoru nad sloupy.