Thursday, November 17, 2005

6 -

V místnosti s velkou kovovou klecí plnou beden stiskněte tlačítko na stěně. To otevře přístup k výtahu. Nejezděte nahoru, místo toho výtah přejděte do malé místnosti za ním. Vystřelte do zdi vlevo - najdete tam quad damage.
7 - Poté co vyjedete dvěma výtahy podél klece nahoru, všimněte si místa, kde lze do klece vstoupit. Skočte dovnitř a slezte úplně dolů. Najdete tam žluté brnění.
E2M2: The Ogre Citadel
1 - Od začátku sejděte schody a skočte do příkopu. Jděte doleva a do jeskyně. Na jejím konci vás výtah vyveze nahoru kde najdete megahealth.
2 - Od #1 jděte vodou a držte se levé zdi tak dlouho, až se před vámi objeví schody. Nahoře najdete granátomet.
3 - Od #2 projděte dveřmi které se otevřou a zahněte vpravo. Hned za rohem je okno, kterým proskočte na plošinu pod ním. Jděte po plošině a přes most až do místnosti s teleportem kde najdete megahealth.
E2M3: The Crypt of Decay
1 - Až dojdete no most, skočte z něj do vody. Na zdi pod mostem (nad vodou) uvidíte šipku a pod ní je tunel. Dejte se jím na konec a pak doleva - pod vodou tam uvidíte další průchod označený šipkami. Za ním rovně až uvidíte průchod doprava za kterým jsou schody. Tam najdete červené brnění.
2 - V místnosti před dveřmi otevíranými zlatým klíčem uvidíte v rohu plošinu na které stojí zombie. Zabijte je šikovně vrženým granátem a ve stěně vpravo se otevře průchod na jejich plošinu.
3 - Poté co seberete zlatý klíč, otevřou se troje dveře do tří malých místností. Vejděte do té vpravo a vystřelte do její zadní zdi. Za ní najdete megahealth a pod vodou žluté brnění a zabarikádovaný průchod.
4 - Z poslední křižovatky před východem odbočte doleva do místnosti s krabicemi. Na stropě je tam rudý symbol. Střelte do něj a otevře se vám vstup do místnosti kde je megahealth a tlačítko. Tlačítko otevírá zábranu které jste si všimli u #3.