Friday, November 18, 2005

E2M1: The Installation

EXTRA 1 - Well of Wishes - Po průchodu chodbou s vrhači šipek se otočte doleva dozadu. Je tam špatně osvětlená plošina a na ní quad damage. Skočte na ni (chce to trochu šikovnosti) a jděte dál po úzké římse podél zdi. Dojdete ke vchodu do jeskyně a na jejím konci je studna. Dole na vás čeká DopeFish a pár užitečných věcí.
EXTRA 2 - Projděte vstupem u #3, který jste otevřeli tlačítkem u #4. Najdete tam teleporter do tajné mapy.
E2M7: Underearth (tajná mapa)
1 - Vlevo od dveří na zlatý klíč ze zdi lehce vystupuje cihla. Stiskněte ji a otevřete tím vstup do výklenku s quad damage.
2 - Za dveřmi na zlatý klíč dojdete do místnosti s mostem přes sliz. Pod místem kterým jste vešli najdete vstup do místnosti - tam seberte skafandr. Vraťte se do slizu a pod druhým koncem mostu se propadnete do jeskyňky s červeným brněním. Ven ze slizu se pak dostanete pomocí tlačítka na stěně.
EXTRA - Střelte jednou do každého obrazu na stěně (při prvním výstřelu krvácejí). Pak dojděte do chodby s blikajícím světlem a zde do výklenku vpravo, kde střelte do zadní zdi. Otevře se místnůstka s iniciály Tima Willitse a jeho sestry Terezy Chasarové a symbolem z map pro DOOM2 které vyrobili.
E2M4: The Ebon Fortress
1 - Před vstupem do pevnosti zajděte do rohu vpravo od ostrůvku. Potopíte se do místnosti s quad damage a žlutým brněním.